Jobba på båt som kryssningsvärd

Hej!

Vi har ett stort härligt nöjesteam ombord som delvis består av våra kryssningsvärdar!

Kryssningsvärdarnas jobb är att se till att alla trivs ombord. De håller i karaoke, bingo och en mängd andra aktiviteter ombord. Det är också kryssningsvärdarna ni hör i högtalarna när ni är på båten, de berättar om allt skoj som händer ombord. 🙂

Kryssningsvärd Nova Sefton
Kryssningsvärd Nova Sefton

Kryssningsvärd Nova Sefton
Nova kommer från Forshaga, i de Värmländska skogarna. Hon studerade på Calle Flygares Teaterskola , där hon upptäckte att hon hade en unik sångröst. En röst som kan få den tuffaste betongen att smälta. Hennes leverans av uppträdanden är ytterst personlig och hon är känd för att ta publiken med storm då hon alltid kommer med överraskningar! Hon är en varm och geniun person, som delar med sig av anekdoter och historier rakt från hjärtat. Nova har tid, för allt och alla. Träffar du inte Nova här på Cinderella så träffar du henne när hon uppträder på dop, kändisbröllop eller andra trevliga tillställningar runt om i landet. Ingen scen eller publik är för stor, eller liten, för Nova.

Kryssningsvärd Per Nyberg
Kryssningsvärd Per Nyberg

Kryssningsvärd Per Nyberg
Per Nyberg måste väl ändå vara Östersjöns mest kända Kryssningsvärd! Han har seglat på Östersjön sedan 1990, i just denna roll, och har skapat sig en fankrets som heter duga! Per kommer från Gunnarskog, i Värmland, men huserar numera på Åland, tack vare kärleken. Här hos oss på Cinderella har han arbetat sedan 2005. Per är en otroligt duktig gitarrist som är en mästare på allt från visor till dansband. Han är underhållaren personifierad och hans framföranden riktar sig framförallt till vår mognare publik som reser i början på veckan. Per arbetar vanligtvis Söndag-Onsdag kryssningar och underhåller då våra gäster med roliga och utmanande tävlingar och aktiviteter, baserade på musik. Han är också en uppskattad gästartist av många band. Per och hans gitarr huserar vanligtvis i café Melody, men ibland gästar han även sina kollegor i övriga lokaler.

Kryssningsvärd Kenth ”Humle” Holmgren
Kryssningsvärd Kenth ”Humle” Holmgren

Kryssningsvärd Kenth ”Humle” Holmgren
Humle har pysslat med underhållning till sjöss sedan 1986 i ett flertal olika sammanhang och kommer närmast från vår lillasyster, m/s Rosella. Han kommer från Älvkarleby, utanför Gävle, men huserar numera på ”Humlegården” i Stockholmstrakten. Där kan han ägna sig åt naturen och golfen. Humle har en 40-årig historia i bagaget som soloartist, musiker i band, underhållare och konferencier. Humles repertoar riktar sig till alla åldrar, dock skall sägas att han har en förkärlek till bluesmusik och är en mästare i genren. Du hittar framförallt Humle i mysiga Bottega Winebar, där han underhåller gästerna under middagen och bjuder in er till Humles Hörna, under vardagarna ombord, men även tillsammans med de övriga Kryssningsvärdarna runt om på fartyget.

Kryssningsvärd André Lindeberg
Kryssningsvärd André Lindeberg

Kryssningsvärd André Lindeberg
André, vårt nytillskott bland Kryssningsvärdarna, kommer från anrika Skåne. Han har studerat musikal i Malmö och sedan dess ägnat 10 år åt artisteriet. Han är både utbildad sångare och dansare. André passar som handen i handsken in i vårt team på Cinderella och våra gäster känner säkert igen honom från någon utav de olika showkonstellationer han har ingått i ombord, genom åren, nu senast som Baryton/tenor i vår julshow. André är en oerhört ödmjuk person, med hjärtat på rätta stället, och rollen som Kryssningsvärd på Cinderella passar honom därför perfekt! Då André har rest mycket, så talar han ett flertal språk, så varför inte testa honom lite när ni träffar honom på någon utav hans många aktiviteter ombord!

Vill du jobba med oss? Sök jobb här

😘😘😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s