Utdelning av 10 årsmärke samt adjö

Vår härliga receptionist Linda
Vår härliga receptionist Linda

Igår fick vår receptionist Linda mottaga sitt 10 årsmärke uppe på bryggan. Linda har arbetat i över 12 år ombord i olika positioner. Linda är en härlig tjej som har lätt till skratt, vilket ofta smittar av sig på oss andra. Det har inneburit många glada stunder även då pressen har varit hög.

Befälhavare Carsten
Befälhavare Carsten överlämnar 10 årsmärket till Linda.

Tyvärr har Linda nu valt att lämna livet som sjöstjärna för att testa livet som landkrabba. Vi är självklart glada för Lindas skull men ledsna för att vi blir av med en härlig medarbetare. Så samtidigt som Linda fick ta emot sitt efterlängtande 10 årsmärke var det även dags att ta adjö samt tacka Linda för hennes tid ombord.

Viking Line har nyss återupptagit uppvaktningen med 10,20,30 samt 40 årsmärken vilket vi anställda verkligen uppskattar!

Fartygsledningen var med på bryggan för att önska Linda lycka till med sina framtida åtaganden. Linda du kommer att vara saknad och vi hoppas att landkrabbe livet blir precis så som du önskar att det ska bli, lycka till nu Linda!

Maskinchef Sverker, Receptionist Linda
Befälhavare Carsten, Maskinchef Sverker, Receptionist Linda, Intendent Ronny (Överstyrman kunde ej delta) samt Purser Elin bakom kameran.

1 thought on “Utdelning av 10 årsmärke samt adjö”

  1. Tacksam för alla härliga år ombord på båten. För fantastiska kollegor, mycket skratt och många härliga gäster som förgyllt och utmanat mina arbetsdagar. Så glad och tacksam för allt.

    Vem vet, kanske dyker det upp ett blogginlägg lite mer detaljerat om hur åren varit så småningom 😉

    Med vänlig hälsning, Linda

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s