Ny butik och whiskymässa på gång

Hej alla läsare!

Nu är jag hemma på min ledighet och har hunnit varit på jobb ett pass i den nya butiken. Den blev verkligen så fin. Ljus och fräsch och alla gäster gillar den också (Iallafall vad jag har hört). Många tror också att den blivit större, vilket den iofs har, men det är bara gamla diskotekets lokal som vi utökat ytan med, där det numera är damkläder och väskor. Alla andra ytor är samma som förut, men såklart ommöblerade och ändrade till mycket ljusare. Så många upplever det nog mycket större för det. Det känns så roligt att få jobba i en helt ny och fräsch butik, även om det är lite svårt att hitta vart allt står nu i början. 😅

Som shoppinghost håller man i provsmakningar i butiken och under docken så fick vi en egen liten bardisk för det. Vilket underlättar jättemycket och gör det mycket smidigare för oss att hålla en tasting.

taxfreebar
Här är vår lilla tasting-bar i taxfree.
provsmakning i taxfree
Provsmakning brukar alltid vara populärt och det är ju fint att vi oftast kan erbjuda ett smakprov på något man är osäker på om man ska köpa eller inte.

Det är ju väldigt varierande att jobba ombord på ett kryssningsfartyg.  Som ni vet har vi många temakryssningar och lite chartrade avgångar ibland. Jag har ju skrivit om b.l.a ”Nära –  andliga kryssningen” som vi har en gång om år och även ”Vin och champagnekryssningen” och ”Författarkryssningen” Sen har vi också ”Svensk Cater kryssning” en gång om år, och den pågår just nu, och Cinderella är i skrivandets stund i Åbo faktiskt. Roligt med andra destinationer och även roligt för personalen att kunna gå i land  en stund om man vill och ex. äta lunch som jag sett att vissa gjort.  Sen hade vi också en ”Sportfiske-kryssning” här om dagen…så ni hör ju, Cinderella är som en enda stor Gott och blandat påse. 😄 Det är också det som gör det till världens bästa, mest varierande och roligaste arbetsplats.

Sen finns det en kryssning som är varje år, och som är som julafton för många av våra whiskygäster. Och det är såklart…*trumvirvel*…..”Cinderella whisky fair”!!! Världens största flytande whiskymässa!! Den är så galet populär och blir utsåld på en gång när biljetterna släpps! Rekord år efter år och det är verkligen så otroligt roligt! Och som sagt…nu är det inte länge kvar till årets whiskymässa drar igång. Den 16 feb startar den och det kommer bli SÅ roligt att jobba då, och även jättekul att träffa alla whiskyfantaster igen.

Jag skriver självklart lite mer om whiskymässan och förberedelser inför den i mitt nästa inlägg. Så hoppas ni vill hänga med bakom kulisserna då. 😉

Whiskymässa 2017

Ha en fin vecka!

//Elenor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s