Tillbaka i trafik

1

Nu är vi tillbaka i trafik och vi är mycket nöjda med de renoveringar som ni har fått följa här på bloggen. Det är mycket som görs på väldigt kort tid och alla får stå i och jobba hårt. Även om det är tungt så tycker de flesta att det är roligt att få vara på jobb under docken. Det är ju inte så många som jobbar med sina ordinarie arbetsuppgifter utan man kan få uppgifter i roading-gruppen som hela tiden ser till att forsla bort sopor från områdena man bygger på, täckningsgruppen som täcker in nya/rena ytor eller miljögruppen som Jan har berättat om här på bloggen. I dessa grupper finns personal från alla avdelningar och det är just det som gör att teamkänslan förstärks då man hinner prata och lära känna kollegor från andra avdelningar lite mer.

Då vi trafikerar finns inte så mycket tid över för gemensamma aktiviteter men på docken har vi också lite mer tid för det. Någon har ordnat karaokekväll, andra har ordnat pizzakvällar och vi hyrde också badhuset i Landskrona privat för oss själva. De hade gjort i ordning jättemysigt för oss där och det gjordes rekord både i vattenrutschkanaåkning och bubbelbad.

2

Det är nog just pga den här fantastiska samhörigheten och teamandan vi har ombord som vi lyckas göra så här stora byggnadsprojekt och få allt klart i tid.

Jag vill passa på att även här rikta ett JÄTTETACK till vår härliga personal som gjort ett fantastiskt jobb!

Hälsningar,

//Krista, Intendent

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s