Ledningsmöte

Ni undrar kanske hur man kan hålla reda på alla jobb och underleverantörer? Jo varje dag hålls flera möten med varvets förmän som åtföljs av ett underleverantörsmöte. Därefter hålls ledningsmöte. Alla möten hålls för att följa specifikation av beställda jobb, till färdig produkt.

Fabian berättar att varvet ska göra cirka 210 jobb i varierande storlek och sen har vi egna projekt som görs av fartygets personal.

Några som medverkar på dessa möten är Ronny Karlsson (elinspektör) och Fabian Lundgren (fartygsinspektör, projektledare för Cinderella). Det är mycket som ska gås igenom och mycket som kontrolleras så att allt går rätt till och att slutresultatet blir bästa möjliga.

Just idag när jag besökte konferensrummet fick jag träffa Joacim Westerlund, rederiets tekniske chef som är på varvsbesök, som senare även ska docka in Viking XPRS, då vi dockar ut för att gå i trafik igen den 19/1.

Jag går även över till Alandia Engineerings mötesrum där general manager Tomas Koroleff håller på att gå igenom dagens arbeten samtidigt som han håller kontakt med sin närmaste man Ted. Tomas berättar att de har 15 km kabel som ska installeras på Cinderella – det är tur att han har många bra elektriker med sig.

//Jan Tigerstrand, Kallskänk

4 thoughts on “Ledningsmöte”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s