Mot Landskrona!

Snart framme i Landskrona. Resan ner från Stockholm har gått bra, att åka på nya vatten är alltid lite spännande och solen skiner på oss hela tiden! Om det ändå hade varit ca 20 grader varmare så att man kunde sitta ute på däck.

dsc_0832

sun

Ombord är renoveringen i full gång, redan efter att sista passageraren klivit av gick startskottet. Just nu är det mycket fokus på att riva bort mattor och skydda de mattor som inte ska bytas ut. Nöjescafét och Purse & Pearl ska rivas helt och byggas om. Nöjescafét kommer att förvandlas till det modernare och trevligare Melody. Purse & Pearl försvinner och blir en del av Melody.

Något annat som ska försvinna är Club7even. Där har många låtar sjungits under karaoken genom åren, både bra och usla versioner av originalen. Dansen under småtimmarna har varit av alla olika typer och stil, i takt och i otakt, vacker och mindre vackert 🙂 Lite tråkigt men vi kan glädjas över att Taxfreebutiken kommer att bli mycket större!

Just nu sitter jag uppe på däck 11, här händer det också en hel del. Alla sängar och madrasser har lyfts ur hytterna, våra LXB-hytter ska nämligen få sig ett lyft. Här ser ni hur det ser ut just nu, hur många sängar ser ni? 🙂

däck11

Nu är det dags att jobba vidare! Jag återkommer 🙂 /Robert

1 thought on “Mot Landskrona!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s