På julbordet ombord…

Julpynt

Nu är det jul igen!

Nu är julen i full gång ombord på Cinderella. I måndags hade vi premiär för julbordet. Vårt julbord 2016 är komponerat av den tvåfaldige Årets Kock-vinnaren Michael Björklund. På julbordet finns allt som ett klassiskt julbord ska ha och mer därtill.

Wizex hade premiär för sin julshow som ni kan se här ombord varje sön-tor fram till 22 dec. Båten julpyntades och det poppade upp julgranar, tomtar, stjärnor och massa fin belysning under kvällen. Så nu har vi en riktigt fin och mysig julstämning här ombord.

I övrigt har det varit ett väldigt varierande, händelserikt och roligt arbetspass. Vi har hunnit med både Vinyl 107 kryssning, hårdrockskryssning, Proggkryssning och DN:s författarkryssning. Så som ni förstår så har det också varit väldigt många olika gäster med oss under dessa dagar, vilket också är det roliga med att jobba här ombord. (Jag fick även träffa en av mina favoritskådisar, nämligen Sven Wolter under DN kryssningen). Så om man vill träffa många olika typer av människor och ha ett varierande och roligt jobb. Då är det här ni ska söka jobb. 🙂 Ni kommer inte att ångra er.

Ha en fin vecka allesammans. Själv så ska jag åka till Skottland med några kollegor på en whiskyresa och lära mig mer om whisky. Det ska bli jätteroligt och en intressant resa. Jag kommer skriva ett inlägg med lite bilder från resan senare. 🙂

//Elenor

1 thought on “På julbordet ombord…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s