Andar, PRO och VIP-shopping…

Hej på er igen. Trevligt att ni kikar in på bloggen…

När man jobbar ombord på en Finlandsfärja så får man träffa otroligt många människor och väldigt olika människor, det är allt från små nyfödda babys till pigga och glada pensionärer. Vi har ju också ibland olika teman på våra kryssningar, vilket lockar olika gäster ombord.  Och ibland är båten chartrad för någon speciell kryssning. Det var den bl.a. i helgen.

I lördags hade vi en ”halv charter” då  bloggaren Mona (Mona´s universum) hade ett event här ombord för sina bloggläsare. Det var lite olika föreläsningar inom skönhet, goodiebags med fina produkter och VIP-shopping med bubbel här i taxfree på morgonen.

bloggisar
Glada bloggläsare som minglade runt på VIP-shopping i taxfree.
fullsizerender
Mona som driver bloggen Monas universum.
bubbel
Vi bjöd alla bloggläsare på skeppets mousserande som är ett Italienskt bubbel gjort för Viking Line, som finns att köpa i taxfree.

På parfymsidan hade vi flera konsulenter från olika sminkmärken som hjälpte till med make up, hudvårdstips mm. Vi lottade även ut fina priser från Clinique. En mysig morgon och jag tror att alla bloggläsare var nöjda och kände sig extra bortskämda när de hade hela butiken för sig själv och dessutom fick mingla runt med lite bubbel i glaset.

img_4690
Maria från Shiseido sminkar en bloggläsare.
img_4691
Teresa från Clarins hjälpte till att hitta rätt färg på läppglans.
yvonne
Yvonne Ryding höll föreläsningar och visade även sin egna hudvårdsserie som vi säljer i taxfree. Hennes nya SPA-serie doftar underbart.
wille
Wille från Clinique och två lyckliga vinnare av en varsin lyxig påse full med produkter.

På söndagen så var det dags igen för tidningen Nära att ha sin andliga kryssning här på Cinderella. Det är en lite annorlunda men väldigt spännande kryssning. Det hålls olika seanser, föreläsningar och i konferensen är det en stor mässa där man kan handla böcker, stenar, änglar, tarotkort mm. Det är alltid flest kvinnor som brukar komma på den här kryssningen, men också en och annan man ser man (sen om dom är medtvingade av frugan eller själva intresserade av det andliga ska jag låta vara osagt…haha.) Det var en lugn och härlig kryssning och vi hade gjort ordning ett dofthoroskop och ett vinhoroskop i taxfree, det var mycket uppskattat och alla tyckte det var en rolig grej.

img_4707
Dofthoroskop där man skulle leta upp sitt stjärntecken och sedan se vilken doft som passar…..
spa
Lea och Pia som jobbar på vårt SPA erbjöd lättare ansiktsbehandlingar utanför taxfree.
img_4711
På mässan i konferensen kunde man köpa olika stenar och kristaller.
img_4713
Benny Rosenqvist som är medium, författare och även skriver för tidningen ”Nära”.

Och på måndagen så var det dags för en charter till och då var det PRO´s (Pensionärernas riksorganisation) tur. 1300 PRO´are kom med oss och dom hade också olika föreläsningar och program. Klockan 12.15 var det dags för kryssningsvärd Per Nyberg att ta med gitarren och komma till taxfree och bjuda på lite sång. Den här gången hade han även med sig bandet Chiquita som spelat ombord under kvällen/natten. Det blev fullt ös på pensionärerna och jag bjöd alla på en liten snaps, så då sjung dom ännu mer. 😉 Riktigt roligt hade vi.

img_4728
Per och medlemmarna i Chiquita röjer loss i taxfree.

Hoppas att ni har det bra och att ni tycker att det är roligt att läsa bloggen. Vet ni förresten att om ca 10 veckor så är det julafton!!! Och idag fick vi in årets Blossa glögg till taxfree. Årets smak är kråkbär. Jag måste köpa med mig en flaska hem och testa den. 🙂

img_4727
Tjusig flaska. Gillar ni glögg? Vilket år tycker ni var bästa smaken på blossas glögg?

Önskar er en fin dag, så hörs vi snart igen.

//Elenor

1 thought on “Andar, PRO och VIP-shopping…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s