Vi ska till Italien…

…ja inte båten då, även om det hade varit häftigt att kryssa iväg med Cinderella till Italien. Men vi i taxfree ska på vinresa till norra Italien. Resan är ett pris till personalen i taxfree och även utbildning/skolningar på vin och produkter vi har i butiken.

Vi ska åka i två omgångar och första gänget är nu i skrivandets stund på plats redan. Och av bilderna att döma som jag sett där i från så har dom det helt underbart. Andra gruppen (som jag åker med) åker om en månad ungefär, i slutet av oktober.

Vinrankor på Bottegas vingård
Vinrankor på Bottegas vingård

Vi ska flyga till Venedig, sedan besöka BOTTEGA och även bo där i två nätter. Det kommer vara middagar, vinprovningar och vi kommer även få se hur produktionen går till, allt från hur de blåser glas till deras fina flaskor, till vart druvorna odlas och plockas. Sedan ska vi vidare till Florens för att övernatta där två nätter och även besöka Castello d´ Albola (Zonin).

slott
Slottet där vi ska bo 😉
Castello d´ Albola (Zonin) finns i taxfreebutiken
Castello d´ Albola (Zonin) finns i taxfreebutiken

Det ska verkligen bli roligt och jag ser framemot resan massor. Det ska bli roligt att upptäcka Italien tillsammans med kollegorna och inte bara umgås på jobbet. Nu får vi vara lediga, dricka gott och lära oss massor om italienska viner.

Det ska som sagt bli jätteroligt och lärorikt att får åka på denna resa. Vi brukar ju också (som jag skrivit om tidigare) ha vinkryssningar och champagnekryssningar här ombord, så det är bra att vi får åka iväg och lära oss om det sortimentet vi har.

I nästa inlägg från mig kommer ni få se hur det ser ut i vårt AV-bås (alltså där ljud, ljus och video sköts till artister mm. här ombord) Och hur det är att jobba där.

Så hoppas att ni kikar in igen….. 🙂

/Elenor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s